Hvordan kan Bitcoin-investorer dra nytte av dagens markedsforhold?

Bitcoin-markedet så ut til å konsolideres igjen, etter trenden det sist var vitne til i juni-juli 2020.

Generelt anser langsiktige investorer tolkningen av markedet som støy, men for derivathandlere kan dette være på tide å være oppmerksom. når kontrakter ruller og opsjoner utløper.

Chicago Mercantile Exchange var i nyhetene nylig etter at Open Interest klatret til en ATH på mer enn 70.000 BTC på CME BTC Futures. Imidlertid, siden det samme, har nevnte OI beveget seg lavere og lavere, med det samme snart å merke en verdi på under 40.000 BTC.

Selv om en lignende handelssekvens ble sett i Bitcoin-markedet i juni-juli, så det ut til å være færre åpne posisjoner enn før utbruddet over $ 10.000. Når handelsaktivitetene faller, ser det ut til at derivathandlere går ut av spillet, ettersom de ikke har klart å få fortjeneste i et kjedelig marked.

Selv om det er forskjellige triks og handler i et marked, avhengig av forventningene til deltakerne, har det nåværende markedet avkjølt seg, og arbitrasjemulighetene har bare blitt mindre og bidratt til at premiumbønder utnytter. I følge Ecoinometrics ’innsikt i den siste rapporten om Commitment of Traders, har handelsmennene som ironisk kortsluttet Bitcoin Futures til $ 12.000, nå stengt posisjoner for å få fortjeneste ettersom $ 10.000 er etablert som et sterkt støttenivå på hitlistene.

Faktisk ser det ut til at Smart Money devererer på lang- og kortsiden, mens detaljistinvestorer også følger trenden.

Faktisk har CME Bitcoin Options-markedet vært vitne til slutten på store bull call spread. Disse store spillene involverte hundrevis av kontrakter med prismål 20% og 30% over pengene. Men da markedet mistet varmen, begynte store spill å forlate markedet uten å bli betalt.

Den nevnte rapporten fra Ecoinometrics bemerket at,

“Det er fortsatt 4 samtaler for hver 1 putte. Du kan ikke kalle det bearish. ”

Mens den generelle følelsen av Options-handelsmenn ikke forventet et markedskrasj, kan disse trendene endres i løpet av få minutter, spesielt siden usikkerhet har vært normen for kryptomarkedet en stund nå. Ergo, det nåværende markedet kan være kjedelig for langsiktige hodlere, men profesjonelle investorer kan dra nytte av CME Futures and Options-markedet for å tjene penger, spesielt hvis et flertall av markedet følger trenden.