Sterke Fundamentals Duwen Bitcoin naar New Yearly High

Bitcoin had zijn hoogste maandelijkse sluiting sinds 2018, waardoor het optimisme dat het de vorige hoogtepunten van alle tijden kon doorbreken, weerklinkt.

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Bitcoin registreerde zijn hoogste wekelijkse sluiting van $13.045 op Coinbase sinds januari 2018.
  • Er zijn meer dan 20.000 BTC-adressen met een waarde van meer dan een miljoen dollar.
  • De huidige stierenloop wordt gedreven door de institutionele interesse in plaats van de retailhype.

De weekly chart van Bitcoin Era liet een schone doorbraak zien boven de weerstand met een prijsstijging van 13,1% in de week die eindigde op 25 oktober. Sindsdien is BTC blijven stijgen naar een nieuw jaarlijks hoogtepunt boven $13.500.

Retail Bitcoin-kopers nog steeds stil in Current Move

Met de stijging van de prijzen van cryptokronen zijn nu meer dan 20.000 Bitcoin-adressen meer dan een miljoen dollar waard. Met 13.500 dollar per stuk komt dit neer op een adres met ongeveer 74 BTC.

Het aantal Bitcoin-adressen met meer dan 1.000 BTC maakte een nieuwe recordhoogte van meer dan 2.200. Dit aantal is 30% groter dan de stierenmarkt van 2017, die vooral gedreven werd door de hype in de detailhandel.

Google Trends gegevens over het sleutelwoord „Bitcoin“ onthullen dat de interesse van de detailhandel bijna de helft is van het niveau van 2019, toen BTC voor het laatst $13.000 raakte, en ver verwijderd is van de piek in 2017.

Weinig zoektochten naar de belangrijkste cryptocurrency zouden een positief signaal kunnen zijn, aangezien de euforie van de detailhandel typisch een indicator is voor een zeepbel.

Om de geloofwaardigheid van de doorbraak te vergroten, kan BTC zijn hoogste maandelijkse sluiting hebben sinds december 2017, toen BTC voor $13.880 handelde. Institutionele steun zou kunnen betekenen dat deze stierenloop meer kracht zou kunnen hebben dan de vorige twee pogingen om de hoogtepunten van alle tijden te breken.

Bitcoin wisselt van eigenaar bij $13.580 in de perstijd, met een prijsstijging van 2,9% sinds de wekelijkse sluiting.