Bitcoin-prisförutsägelse: BTC / USD sjunker under 33 600 dollar; Möjlighet att köpa låg eller förbli lugn

Bitcoin-priset sjunker idag från högst 33 600 dollar till lägsta 27 678 dollar inom några timmar.

Viktiga nivåer:

Crypto Engine är mitt i en retracement-rörelse sedan början av dagens handel. Under tiden har det nedåtgående momentumet blivit ganska ostoppbart medan nyckelstödet på $ 28.000 har härjats, vilket tvingar tjurarna att koncentrera sig på att försvara nästa support som riktas till $ 27.000. Om detta går sönder kan ytterligare stöd hittas på $ 25 500, $ 25 300 och $ 25 100.

Vad du kan förvänta dig av Bitcoin (BTC)

Bildandet av ett hausseartat flaggmönster antyder att uppåtåtgärden bara kan fortsätta om mönstrets stöd inte bryts. En uppdelning under flaggstödet kan dock leda till allvarliga effekter av att Bitcoin-priset går mot $ 26.000. Den tekniska indikatorn har också stöttat den baisseartade rörelsen, vilket ytterligare trummade hem tanken att detta kan vara slutet på tjurens rally.

Emellertid ses RSI (14) röra sig under 80-nivån inom den överköpta zonen, eftersom den skarpa nedåtgående lutningen är en tydlig indikation på det inflytande som gör att björnarna kan sätta mer tryck på marknaden. Samtidigt är en vändning möjlig men bara om motståndet på $ 32 500 återkrävs. Ihållande handel över denna nivå kan tekniskt driva myntet till motståndsnivåer på $ 36 000, $ 36 200 och $ 36 400.

BTC / USD Medium – Term Trend: Bullish (4H-diagram)

Om vi ​​tittar på 4-timmarsdiagrammet har Bitcoin (BTC) ännu inte sjunkit under $ 25.000 och är fortfarande i slingan för att göra en studs tillbaka. Bitcoin-priset ligger under de 9-dagars och 21-dagars glidande medelvärdet och kan troligtvis ta tid att handla över 34 000 $. För närvarande rör sig Bitcoin-priset för närvarande runt $ 31,484-nivå.